promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális átváltozás: így néz ki az Amerikai pite-filmek szőke csúcsbombázója, akiért fél Magyarország odáig volt
Borítókép:  Profimedia/©Universal Pictures movie: American Pie
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékszel még a fényesen tündöklő Tara Reid-re, azaz Vickyre? Már alig ismernéd fel.

23 évvel ezelőtt jelent meg minden idők legjobb, a felnőtté válást és a nemi érést a tinik nyelvére lefordító film, amely azonnal egy generáció mozgóképbe varrt himnusza lett Magyarországon is. Aki látja, örökké emlékezni fog rá. Az Amerikai pite a kilencvenes évek egyik leghatalmasabb dobása volt a mozifilmek univerzumában, így nem is volt kétséges, hogy következnek majd a folytatások is. Sőt, 2012-ben még egy osztálytalálkozó elejére is visszatértek Stiflerék, hogy kellemesen bizsergő nosztalgiát hozzanak el azoknak, akik régen is imádták őket.

És még nagyon friss hír, hogy jöhet az ötödik kánonbeli Amerikai pite-mozifilm is, így 10 év után apró szikrája van annak is, hogy visszatérhetnek a filmvászonra a már felnőtté cseperedő figurák. Ám ez még nem biztos, ezért a rengeteg feltételes feltételezés, mivel a The Hollywood Reporter még csak arról tett bejelentést, hogy az Universal megrendelte a folytatást, így dátumot sem tudunk, illetve semmiféle részletet.

Régi főhőseink nagyon sokat változtak az évek alatt, Jason Biggs-et és Alyson Hanningant ennek ellenére soka filmben és sorozatban láthattuk, utóbbit az Így jártam anyátok című nagysikerű szériában is. Seann William Scott-ot pedig most is láthatjuk egy jelenleg is futó sorozatban.

A legjobban azonban Tara Reid, a sorozatbeli gyönyörű Vicky változott meg, aki az évek alatt sok plasztikai műtéten is átesett. Így néz ki most a sztár az Instagram-ra feltett friss fotón:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás